apres-ski

Feest vieren in al zijn facetten

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski La Plagne - Les Arcs

Er zijn disco's in Arcs 2000, 1600 en 1800. Ze volgen allemaal de Franse disco formule: drankjes in de middenprijsklasse en openingstijden tot ongeveer vier in de ochtend.

Veel te beleven in het mooie La Plagne

Als je dan nog niet moe bent, probeer Igloo Igloo in de kelder van Hotel du Golf in Arc 1800. Voor live muziek en dans, zorg ervoor dat je een kijkje nemen op de Red Hot Saloon om te zien wie het beste presteerd. Apokalypse is de disco in de Arc 1800 Les Villards sectie.

Als je verblijft in Arc 2000 breng dan een bezoek aan discotheek KL92. Deze disco is voor bezoekers van alle leeftijden. El Loco Latino (ook in Arc 2000) is een bar/hangout die dag en nacht is geopend. In Arc 1950 vind je een uitstekende Ierse pub in de Les Belles Pintes en wil je een dansje wagen ga dan naar Luigi's.

aprés-ski

Après-ski in La Plagne

Als je voor de après ski op wintersport gaat, kun je beter naar een ander gebied gaan. Dit gebied heeft natuurlijk wel après ski, maar minder dan de meeste gebieden. Natuurlijk is er wel voldoende gelegenheid om af en toe eens lekker uit je dak te gaan of om eens gezellig naar de kroeg te gaan.

Het is wel zo dat ieder dorpje zijn eigen après ski heeft, waar 's avonds zeker wel een mooi feestje wordt gebouwd! De discotheken zijn typisch Frans, met Franse DJ's en sluitingstijden rond een uur of 4 in de ochtend.

Er is natuurlijk ook après ski vóór het eten. Er zijn veel gezellige barretjes te vinden op en langs de piste. Je moet hier geen overvolle terassen verwachten, waar feestende jongeren zitten. In dit gebied is het wat rustiger, en daardoor is er meer gelegenheid voor het gezellige drankje met het gezin.